Battlax-racing-rs11

Sport MOTOCIKLA RIEPA
alt text
Vilkt, lai pagrieztu šo riepu

Battlax-racing-rs11

Sport MOTOCIKLA RIEPA
Vilkt, lai pagrieztu šo riepu
  • Par 20 % spēcīgāka saķere un par 10 % labāka saķeres sajūta 
  • No sacīkšu trases uz ceļu bez kompromisiem 2 sekundes ātrāka 2 min. apļa veikšanā 4 
  • Premium OEM modeļu izvēle 
  • Atgriezeniskā saite un veiktspēja
Lasīt vairāk Lasīt mazāk

Lejupielādēt Battlax-racing-rs11 Riepu izmēru tabula

Lejupielādēt RACING-RS11 riepu izmēru tabulu

Tehnoloģijas

MONO SPIRĀLVEIDA (MS) JOSTA

VĒSĀKA BRAUKŠANA, LIELĀKA STABILITĀTE

Viegli un izturīgi pavedieni, kas iestrādāti pa visu riepas apkārtmēru, lai nodrošinātu vienmērīgu saķeri. Tas veicina augstu veiktspēju, samazinot svaru, uzlabojot saķeri, rotācijas stabilitāti, veiktspēju lielā ātrumā un amortizācijas efektu.

V-MS-BELT
3LC

3 SLĀŅU SASTĀVS

Bridgestone modernā 3 slāņu kombinācijas tehnoloģija priekšējai riepai. Dubultais savienojums ir ciets protektora centrā, lai nodrošinātu stabilitāti bremzēšanas laikā, lineāru vadāmību un lielu nobraukumu. Uz pleca savienojums ir mīksts un lipīgs, kas nodrošina maksimālu saķeri līkumos... līdz pat pilnīgam slīpuma leņķim.

AUGSTAS STIEPES IZTURĪBAS AUKLA AR AUGSTU CAURLAIDĪBU (HTSPC)

LABĀKA DARBĪBA KOPUMĀ

Tērauda auklas materiāls ir izgatavots no atsevišķiem, ar gumiju izolētiem iekšējiem pavedieniem ar augstu siltumvadītspēju, kas uzlabo siltuma pārnesi un samazina pārsprāgšanas risku. Funkcijas veicina stabilitāti, saķeri, absorbciju un izturību, braucot lielā ātrumā.

CAP&BASE

No Bridgestone MotoGP izstrādes atvasināts mīkstais ārējais (Cap) savienojums nodrošina augsta līmeņa saķeri. Savukārt iekšējais (Base) maisījums ir cietāks, nodrošinot riepai optimālu stingrību. Bet pat tad, kad protektors nodilst, cietākā pamatnes masa nav pakļauta ceļa iedarbībai, tāpēc jūs nepārsteigs saķeres zudums!

Priekšrocības un funkcijas

Atsauksmes un precizitāte

Cietāka centrālā savienojuma un mīkstāka plecu savienojuma apvienojums, kas veido pareizo kombināciju, lai nodrošinātu saķeri un saķeres sajūtu, neapdraudot atgriezenisko saiti.

Fine Carbon pieeja

Jaunas molekulārās pieejas izmantošana ar smalkām oglekļa daļiņām, kas uzlabo saķeri

Pirmā ceļa riepa ar VMSBelt

RS11 ir izstrādāta, izmantojot materiālus, kas radīti augstākajās sacīkšu klasēs, un tā ir pirmā uz ceļiem orientētā riepa, kurā izmantota Bridgestone inovatīvā jostu konstrukcija. Šī V-MS-Belt optimizē protektora stinguma sadalījumu

Raksta dizaina atvasinājums no sacīkšu risinājumiem

RS11 raksta dizains ir tieši atvasināts no Bridgestone jaunākās sacīkšu riepas ar rievām. Pielāgota un optimizēta, lai maksimāli uzlabotu saskares laukuma īpašības.

IZPĒTĪT VAIRĀK