Battlax s23 JAUNUMS

Sport MOTOCIKLU RIEPA
alt text
Drag to rotate this tyre

Battlax s23 JAUNUMS

Sport MOTOCIKLU RIEPA
Drag to rotate this tyre
  • Pārsteidzošs pagriezienu ātrums un riepu malu saķere
  • Par 4% ātrāks apļa laiks uz slapja ceļa seguma 
  • Par 3% īsāks bremzēšanas attālums uz slapja ceļa 
  • Nobraukuma pieaugums par 8%.
  •  Jaunā tipa hipersporta riepa
Read more Read less

LEJUPIELĀDĒT Battlax s23 RIEPU IZMĒRU TABULU

LEJUPIELĀDĒT S23 riepu izmēru tabulu

Technologies

3LC

3-SLĀŅU SAVIENOJUMS

Bridgestone uzlabotā 3 slāņu maisījuma tehnoloģija jūsu priekšējai riepai. Dubultais savienojums protektora centrā ir ciets, lai nodrošinātu stabilitāti spēcīgas bremzēšanas laikā, lineāru vadāmību un lielu nobraukumu. Uz pleciem savienojums ir mīksts un lipīgs, lai nodrošinātu maksimālu saķeri pagriezienos ... līdz pat pilnam slīpuma leņķim.

5LC

5-SLĀŅU SAVIENOJUMS

Šo unikālo 5 slāņu savienojumu tehnoloģiju aizmugurējām riepām ir izstrādājuši tikai Bridgestone MotoGP inženieri, un tai ir 3 dažādi savienojumi. Savienojums protektora centrā ir ciets, lai nodrošinātu papildu stabilitāti, lineāru vadāmību un lielu nobraukumu. Vidējs savienojums uz pleciem nodrošina maksimālu saķeri pussliekumā, lai ātri paātrinātu līkumus. Un ar īpaši lipīgo malu jūs varat ar pilnu pārliecību uzņemt dziļus slīpuma leņķus. Izcila tehnoloģija izcilam braucienam!

 

MONO SPIRĀLĀ (MS) JOSTA

MAZĀK UZKARST, VAIRĀK STABILITĀTES

Viegli un izturīgi kordi, kas aptīti ap riepu, lai nodrošinātu vienmērīgu saķeri. Tas veicina augstu veiktspēju ar svara samazināšanu, saķeres uzlabošanu, rotācijas stabilitāti, lielu ātrumu un amortizācijas efektu.

AUGSTS STIEPES ĪPAŠI IZTURĪGS KORDS (HTSPC)

​LABĀKA VISPĀRĒJĀ VADĪBA

Tērauda auklas materiāls ir izgatavots no atsevišķi gumijas izolētiem iekšējiem pavedieniem ar augstu siltumvadītspēju, lai uzlabotu siltuma pārnesi un samazinātu izpūšanas risku. Funkcijas veicina liela ātruma stabilitāti, saķeri, absorbciju un izturību.

RC POLIMĒRS

PĀRLIECINOŠS KONTAKTS AR CEĻU

RC Polymer tehnoloģija optimizē silīcija dioksīda sadalījumu gumijas maisījumā un uzlabo protektora elastību, ļaujot labāk saskarties ar ceļa virsmu gan karstos, gan aukstos apstākļos. Molekulārās berzes samazināšana arī uzlabo rites pretestību, tādējādi palielinot degvielas ekonomiju

 

SILICA RICH EX PRIEKŠĒJAI RIEPAI

PĀRLIECINĀTĀKA PRIEKŠĒJĀS RIEPAS SAĶERE

Veiktspēja mitros apstākļos tiek uzlabota, ievērojami palielinot silīcija dioksīda daudzumu salīdzinājumā ar parasto SILICA RICH.

NANOPRO-TECH™

SPĒCĪGĀKA SAĶERE, LIELĀKS NOBRAUKUMS

Bridgestone NanoPro-Tech™ tehnoloģija optimizē riepu veiktspēju molekulārā līmenī. Tas palīdz samazināt berzi, karstumu un protektora deformāciju riepas rotācijas laikā, kā rezultātā uzlabojas protektora saķere un ilgāks nodiluma mūžs.

IMPULSA FORMAS RIEPAS

LABĀKĀ DARBĪBA UZ MITRA SEGUMA

Raksta rievas dizains, kas apvieno impulsa formas rievas ar maziem centra defelektoriem. Tas izlīdzina ūdens plūsmu un optimizē plūsmas ātrumu. Rezultātā palielinās ūdens novadīšana, labāka saķere un saķere slapjos apstākļos un mazāka slīdēšanas attiecība.

IZPĒTĪT VAIRĀK